torstai 22. marraskuuta 2012

EQ aloittaa yt-neuvottelut – jopa 20 voi lähteä

Varainhoitotalo eQ aloittaa Icecapital Varainhoidon oston johdosta yt-neuvottelut, joissa käsiteltävä henkilöstön vähennystarve on enintään 20 työntekijää.

Taloussanomat
22.11.2012

Alkuviikosta julkistetussa kaupassa Icecapitalin Varainhoidon liiketoiminta siirretään eQ Varainhoidolle ja Icecapital Rahastoyhtiöiden liiketoiminta siirretään eQ Rahastoyhtiölle. Tämä tapahtuu arviolta ensi vuoden alussa.
Tarkoitus on sulautttaa ostettu liiketoiminta osaksi eQ-konsernia mahdollisimman nopeasti. Tästä syystä eQ Varainhoito, eQ Rahastoyhtiö, Icecapital Varainhoito ja Icecapital Rahastoyhtiö aloittavat koko henkilöstöään koskevat yhteistoimintaneuvottelut.
eQ:n tiedotteen mukaan tavoitteena on purkaa eQ-konserniin kaupan myötä syntyviä päällekkäisiä toimintoja sekä parantaa konsernin kilpailukykyä leikkaamalla kustannuksia. Toimintojen yhteen saattamisen arvioidaan johtavan enintään 20 henkilön vähentämiseen.
eQ:lle siirtyvä liiketoiminta koostuu sijoitusrahastoista, varainhoidosta sekä strukturoiduista tuotteista ja pääomasijoitusrahastojen varainkeruusta.
Noin 30 työntekijän Icecapitalilla on liiketoimintaa pääasiassa Suomessa, mutta myös Ruotsissa ja Tanskassa. Yhtiö keskittyy investointipankkitoimintaan, varainhoitoon ja kiinteistöpääomarahastoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti