perjantai 17. toukokuuta 2013

Autolasivalmistaja aloittaa yt-neuvottelut - lähtö tulossa 40:lle

Pilkington Automotive kertoo, että Euroopan vaikean markkinatilanteen ja Suomen toimintojen uudelleen järjestelyiden, erityisesti Ylöjärven tehtaan tuotannon päättymisen seurauksena, on Pilkington Automotiven karsittava kiinteäluontoisia kustannuksia kilpailukyvyn säilyttämiseksi Suomessa. Lisäksi pitkän tähtäimen toiminnan turvaamiseksi on tarkloitus muokata organisaatiota mahdollisimman tarkoituksenmukaiseksi palvelemaan erikoisajoneuvosektoria.
Tästä johtuen luottamusmiehille ja ylemmille toimihenkilöille on annettu neuvottelukutsu yhteistoimintaneuvotteluihin, jotka alkavat ensi viikolla.
Neuvotteluiden piirissä on yhteensä noin 200 henkilöä Laitilan ja Tampereen tehtailla sekä hallinnollisissa toiminnoissa. Pysyvien vaikutuksien arvioidaan koskevan noin 40 henkilöä.
”Olemme nyt käyneet läpi useammat raskaat neuvottelut. Uskomme, että näiden neuvotteluiden jälkeen saamme vihdoin keskittyä täysillä tekemiseen ja organisaatiomme on jälleen erittäin kilpailukykyinen”, Pilkington Automotive Finlandin toimitusjohtaja Rami Tähtinen toteaa.
Espoon varaosalasitukku, Nivalan eristyslasitehdas, arkkitehtoninen liiketoiminta sekä Pilkington Marine eivät kuulu neuvotteluiden piiriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti