sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Nokia Siemens aloittaa yt:t – tarjolla 400 lähtöpakettia

Nokia Siemens aloittaa yt:t – tarjolla 400 lähtöpakettia
Säästöohjelmaa toteuttava verkkolaiteyhtiö Nokia Siemens Networks aloittaa uudet yt-neuvottelut. Niiden yhteydessä yhtiö tarjoaa vapaaehtoisen lähtijän tukipaketteja Suomessa. Ensi viikon keskiviikkona alkavissa henkilöstöneuvotteluissa on tarjolla 400 tukipakettia.

Taloussanomat
12.9.2012

Nokia Siemens Networks ilmoitti viime vuoden marraskuussa strategiansa uudelleen suuntauksesta ja säästöohjelmasta. Sen tavoitteet on määrä saavuttaa ensi vuoden loppuun mennessä.
– Vapaaehtoisen lähtijän tukipaketti on taloudellinen tukipaketti henkilöille, jotka haluavat vapaaehtoisesti lähteä Nokia Siemens Networksistä. Henkilöt päättävät mahdollisesta lähtemisestään täysin itsenäisesti, tiedotteessa todetaan.
Tukipaketin käytännön sisältö täsmentyy yhteistoimintaneuvotteluissa.
Vapaaehtoisen lähtijän tukipaketin piirissä ovat lähes kaikki toiminnot ja toimintapaikkakunnat Suomessa. Sen piirissä ei ole Oulussa sijaitsevan tukiasematehtaan tuntipalkkainen henkilöstö.

Maaliskuussa päättyneissä yt-neuvotteluissa vähennystarpeeksi Suomessa täsmentyi vajaat 630 työpaikkaa. Yhtiö on ilmoittanut, että sen tavoitteena on karsia eri puolilta maailmaa kaikkiaan 17 000 työpaikkaa.
Nokia Siemens Networks työllistää Suomessa on 6 250 henkilöä. Toimipaikat ovat Espoossa, Oulussa ja Tampereella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti